Muhtelif, Ücretsiz İndirilebilir

Yaldızlı Ramazan Poster ve Süsleri | Ücretsiz İndirilebilir

Ramazan-ı Şerif’in teşrifleri için heyecanımızı artırmak, onun geldiğini çocuklarımızla birlikte hissedebilmek için ücretsiz olarak poster ve Ramazan süsü hazırladık.

Ramazan 30 Gün Çizelgemizi her geçen Ramazan günü için tik atarak işaretleyebilirsiniz. Dilerseniz çocuğunuzun odasına da ayrıca bir tane asıp kaç gün oruç tuttuğunu görmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu çizelgeyi hatm-i şerifin cüzleri olarak da görebilir, her cüzü okuyunca işaretleyebilirsiniz.

İftar Duası ise Efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem’in Ramazan-ı Şerifte yapmış olduğu iftar duasının Arapça ve Türkçe metnini içermektedir. Yemek masanızın olduğu yere asarak her gün okuyabilir ve ezberleyebilirsiniz.

Ramazan süsümüzde ‘Hoşgeldin Ramazan’ yazısının harflerinden oluşan bir set mevcuttur. Baskıyı aldıktan sonra keserek dilerseniz bir ipe yapıştırabilirsiniz, yahut bir ipe mandallayabilirsiniz veya doğrudan duvara yapıştırabilirsiniz.

Not: Kenarlıksız ve yüksek kalite olarak A4’e çıkartmanız tavsiye edilir.

Ramazan ayı, oruç ibâdetiyle birlikte, namaz, sadaka ve nefis mücâdelesi yoluyla güzel ahlâka nâil olabilmek için müstesnâ bir kazanç mevsimidir. Feyiz ve bereket dolu bir Kur’ân hayâtı yaşatması ile de, ayrı bir kıymeti hâizdir. Ramazan ayı, fânîlikten bekâya uzatılmış bir nevî fazîlet köprüsü mesâbesindedir.

Ramazân-ı Şerîf ise bizler için ayrı bir mânevî bir eğitim sezonu. Yani bir noktada Ramazân-ı Şerîf’i öyle idrâk etmeliyiz ki âdeta hayatımızın içinde bir asr-ı saâdete bir kapı açmalıyız. Rasûlullah -sallâllâhu aleyhi ve sellem-’le beraberlik sırrını yaşamalıyız.

Bahar mevsiminde tabiatın dirilişi gibi, Ramazân-ı Şerîf’in mûtenâ feyz ve rûhâniyet esintileriyle gönül dünyamızda muhabbet, mârifet, ihlâs, takvâ, sır ve hikmet meyveleri meydana gelebilsin -inşâallah-.

Dikkat: Tasarım MuslimWalk’a aittir. Tamamen ücretsizdir. Ticari olarak kullanılmasına, değiştirilmesine, farklı logolar eklenerek dağıtılmasına müsaademiz bulunmamaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir